طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان

با گسترش فعالیت های موبایلی کاربران در اصفهان، اکنون زمان آن فرا رسیده تا کسب و کارها علاوه بر داشتن سایت حرفه ای، به فکر داشتن اپلیکیشن موبایل خود باشند به بیان ساده، اپلیکیشن های تلفن هوشمند در اصفهان  ، به ابزاری مهم برای فروش و ارائه خدمات برای بازاریابی کسب و کارها تبدیل شده اند .

بر اساس تحقیقات انجام شده کاربران موبایلی در حال حاضر بیشتر از زمانی که به تماشای تلویزیون اختصاص می دهند، وقت خود را با اپلیکیشن های تلفن همراه می گذرانند.

 طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان، مشارکت مشتریان را بیشتر جلب می کنند، بازدید های مکرر را افزایش می دهند و اجازه ی طیف وسیعی از داد و ستد های آنلاین را به کسب و کار و مشتریانشان می دهند. با استفاده از اپلیکیشن می توان به مشتری بن تخفیف داد و به آنها اطلاع رسانی کرد. اپلیکیشن ها سرعت تماس با شرکت شما را نیز بالا می برند؛ این در دنیایی که خریداران آن برای واکنش سریع ارزش قائل می شوند باعث تقویت رابطه ی شما با مشتریانتان خواهد شد. حتی آیکون اپلیکیشن های موبایلی نیز با ارائه ی یک طرح بصری قابل تشخیص، به برند سازی شما کمک خواهند کرد.

بسیاری از مالکان کسب و کار های کوچک هنوز فکر می کنند اپلیکیشن داشتن بیش از اندازه هزینه بردار و دشوار است و نگران هزینه ی ساختن اپلیکیشن برای پلتفرم های مختلف مثل iOS، اندروید هستند در صورتیکه اکنون می توان با گروه آی آر اصفهان با کمترین هزینه و ظرف مدت چند روز اپلیکیشن موبایل مرتبط با کسب و کار خود را درخواست بدهند . یک اپلیکیشن موبایل جذب مشتری، تسریع فروش، و برندسازی  را برای کسب و کارها به ارمغان می آورد .

طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان

از اهمیت طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان:

1. شبکه های اجتماعی به تنهایی کافی نیستند و نمی توانند محل فروش محصولات و ارائه خدمات شما باشند!

شاید شما مانند افراد زیاد دیگری تصور کنید که شبکه های اجتماعی  همانند اینستاگرام می توانند فروش شما را افزایش دهند و خدمات شما را به کاربران هدفتان معرفی کنند، بر است بدانید شبکه های اجتماعی نمی توانند آینده تجارت کسب و کار شما را تضمین کنند و درگاه فروش برای شما باشند. این شبکه ها فقط مانند بازاریاب هایی هستند که محصول  و خدمت شما را تبلیغ می کنند. اما اپلیکیشن های موبایل نقش اصلی را در فروش شما دارند.

2. برندسازی کسب و کار شما در اصفهان و تمام دنیا

اپلیکیشن موبایل می تواند سفیر برند شما باشد. هر اپلیکیشن موبایلی بر حسب برند شرکت طراحی می شود و شما می توانید ظاهر اپلیکیشن خودتان را بر حسب چشم اندازی که برای شرکت خودتان در نظر گرفته اید، طراحی کنید. وقتی که شرکت شما از تکنولوژی های روز مثل اپلیکیشن موبایل استفاده می کند، ناخودآگاه این حس را به مشتریانتان می دهد که شما یک شرکت بروز، خلاق و نوآور هستید. اپلیکیشن شما مانند نیروی فروشی است که ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته را کار می کند.

3. امکان دسترسی آفلاین و آنلاین

اگرچه اپلیکیشن ها برای انجام اغلب کارهایشان ممکن است به اتصال اینترنتی نیاز داشته باشند، همچنان می توانند محتوا و کارکردهای اصلی را در حالت آفلاین به کاربران ارائه کنند.

با یک تپ ساده رو صفحه نمایش موبایل، امکان دسترسی آنی به اطلاعات داخل اپلیکیشن وجود دارد. این را مقایسه کنید با وبسایت که کاربر باید به اینترنت متصل باشد، مرورگر را باز کند، روی نوار آدرس کلیک کند، آدرس وبسایت ما را بدون اشتباه تایپ کند و چند ثانیه صبر کند تا اطلاعات سایت از سرور به موبایل او منتقل شوند. حال اگر او از یک متن یا فایل ویدیویی را بپسندد و بخواهد آن را بعدا مجددا مشاهده کند، چه کارهایی باید انجام دهد؟

مجددا مثال اپلیکیشن بانکی را در نظر بگیرید. این اپلیکیشن می تواند امکاناتی مثل محاسبه مالیات، تعیین مبلغ وام و قسط ها و ارائه محتوای آموزشی را در حالت آفلاین ارائه دهد.

مراحل ابتدایی برای ساخت و طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان چیست؟

ایده اولیه شما بررسی و تحلیل می شود. سپس طرح اولیه نرم افزار ایجاد شده و از لحاظ تجربه کاربری یا همان UX بررسی می شود. در مرحله بعد طراح گرافیکی اپلیکیشن طراحی و پیاده سازی می شود و قسمت کدنویسی و برنامه نویسی مربوط به اپلیکیشن انجام می شود. در صورتی که مایل باشید، می توان اپلیکیشن را به بخش مدیریت یا وب سایت شما برای ارائه اطلاعات بیشتر به کاربر متصل کرد. در مراحل آخر، نرم افزار روی بن سازه های مختلف آزمایش می شود و مشکلات احتمالی آن برطرف می شود. در نهایت، نرم افزار برای استفاده منتشر شده و راهی بازار می شود.

ویژگی های یک اپلیکیشن موبایل موفق در اصفهان

در ادامه تعدادی از پارامترهایی که کیفیت و کارایی یک اپلیکیشن را نشان می دهد مطرح شده است:

۱- حجم اپلیکیشن: هر قدر که حجم اپلیکیشن کمتر باشد و فضای کمتری از حافظه گوشی را بگیرد استقبال کنندگان بیشتری دارد.

۲-دستگاه های قابل اجرا: اپلیکیشن باید به گونه ای طراحی شده باشد که برای دستگاه با ورژن های مختلف اندروید قابلیت اجرا داشته باشد.

۳-رابط کاربری مناسب: اپلیکیشن باید به گونه ای طراحی شده باشد که کاربر برای استفاده از آن دچار سردرگمی و گیجی نشود.

۴- دسترسی به منابع گوشی: یک اپلیکیشن هر چقدر که دسترسی کمتر به منابع گوشی داشته باشد از لحاظ امنیتی بهتر است.

طبقه بندی انواع طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان

1- وب اپ ها

وب اپ به این معناست که ، یک اپلیکیشن را از طریق مرورگر وب و اینترنت اجرا می کنیم  بر خلاف اپلیکیشن های موبایلی نیاز به دانلود شدن ندارند .

وب اپ ها روی مرورگرهایی مثل فایرفاکس و کروم اجرا می شوند و حافظه یا رم روی دستگاه کاربر را مصرف نمی کنند. بطور خلاصه، آن ها را می توان بعنوان وبسایت هایی با قابلیت تعامل و انجام کارکردهای مختلف در نظر گرفت.

مزیت های وب اپ ها

1- نگهداری آسان تر

2- یک بیس نرم افزاری برای پلتفرم های مختلف. در اینصورت توزیع، لانچ، بروزرسانی یا ایجاد قابلیت های جدید در اپلیکیشن سریع تر و آسان تر انجام می شود. چرا که نیازی به آپدیت کردن از طریق یک فروشگاه اپلیکیشن (اپ استور، کافه بازار یا گوگل پلی) ندارند.

3- هزینه های طراحی و ساخت آن از اپلیکیشن کمتر هستند.

محدودیت های وب اپ

1- المان های طراحی رابط گرافیکی (UI) ممکن است ناسازگار باشند. برخی از امکانات دستگاه مثل ارسال نوتیفیکیشن ، حالت آفلاین  و لود در هوم اسکرین پشتیبانی نمی شوند.

2- وب اپ ها از طریق اپ استور قابلیت دسترسی ندارند. این موضوع از آن جهت مهم است که بسیاری از کاربران از طریق اپ استور وارد اپلیکیشن می شوند.

3- کند کار می کنند و بدون اینترنت و مرورگر نمی توان به آن ها دسترسی داشت.

2 – اپلیکیشن نیتیو  (native)

اپلیکیشن هایی که فقط برای یک پلتفرم مشخص مثل اندروید، iOS  یا ویندوز فون طراحی و ساخته می شوند. برای برنامه نویسی یک اپلیکیشن نیتیو در هر سیستم عامل باید از زبان اصلی آن سیستم عامل استفاده کنید. مثلا برای برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید باید از زبان جاوا استفاده کنید. این امر باعث می شود که از یک طرف برنامه نویسی اپلیکیشن نیتیو پیچیده تر و دشوارتر (و به تبع آن هزینه بر و زمان بر) باشد ولی از طرف دیگر به اپلیکیشن نیتیو این امکان را می دهد که سرعت و عملکرد بسیار بالایی داشته باشد.

عیب محدودیت اپلیکیشن به اپ استور اینست که هر کدام از این پلتفرم ها، رویه های مخصوص خودش را برای انتشار اپلیکیشن دارد و آپدیت کردن اپلیکیشن یا افزودن یک قابلیت جدید به آن از چند ساعت تا چند روز ممکن است طول بکشد.

مزیت های اپلیکیشن native

1- تجربه کاربری بالا از نظر سرعت و ریسپانسیو بودن

2- دسترسی به تمامی امکاناتی که سیستم عامل به برنامه نویس می دهد

3- قابلیت اطمینان و پایداری بالایی دارد

4- می تواند آفلاین کار کند

5- در اپ استورها منتشر می شود و لذا بازاریابی آن آسان تر است

6- حداقل استفاده از سخت افزار و کدنویسی بهینه

محدودیت های اپلیکیشن native

1- برای هر پلتفرمی باید بصورت جداگانه کدنویسی انجام شود.

2- بسیار گران هستند.

3- برنامه نویسی آن ها زمان بر است

4- قبل از انتشار در اپ استور نیازمند تاییدیه هستند

5- تعمیر و آپدیت اپلیکیشن سخت و از طریق اپ استور است

از آنجایی که بسیاری از برنامه نویس ها در یک پلتفرم تخصص دارند، اگر بخواهید اپلیکیشن شما نیتیو باشد در چند پلتفرم کار کند، باید حداقل دو برنامه نویس استخدام کنید.

3- اپلیکیشن هایبرید

اپلیکیشن هایبرید همانطور که از اسمش بر می آید، آمیخته ای از وب اپلیکیشن و اپلیکیشن native است. این اپلیکیشن ها مانند اپلیکیشن های native نصب می شوند و مانند وب اپ ها بنظر می رسند. این اپلیکیشن ها بر اساس HTML, CSS, JavaScript نوشته می شوند و یک مرورگر ساده در داخلشان دارند که به اصطلاح وب ویو نامیده می شود.

اپلیکیشن های هایبرید بهترین گزینه برای MVP (ارائه سریع یک محصول با قابلیت های اصلی و اولیه و دریافت بازخورد بازار جهت تعیین مسیر بهبود محصول) هستند. چرا که می توانند در کوتاه ترین زمان و با نیروی انسانی کمتری ساخته و عرضه شوند.

بطور خلاصه، اپلیکیشن های هایبرید، کدهای نیتیو هستند که با تکنولوژی های وب ترکیب شده و از طریق اپ استور منتشر می شوند.

برنامه نویس های ترجیح می دهند که بجای وب اپ از اپلیکیشن هایبرید استفاده کنند چرا که به آن ها این امکان را می دهد که از ویژگی های دستگاه مثل ارسال ناتیفیکیشن یا دوربین استفاده کنند.

همچنین برای طراحی و ساخت اپلیکیشن اندروید کافیست صرفا یک بار کدنویسی کرده و برای پلتفرم های مختلف خروجی بگیرند. این امر در کنار سادگی توسعه اپلیکیشن های هایبرید باعث شده است که این اپلیکیشن ها زمان و هزینه بسیار کمتری نسبت به وب اپلیکیشن ها داشته باشند.

مزیت های اپلیکیشن هایبرید

1- ساختار کدنویسی واحد

2- پشتیبانی همزمان از چند پلتفرم

3- توسعه مناسب، سریع و مقرون به صرفه

4- اپلیکیشن ها را می توان در اپ استورها بازاریابی کرد

5- آپدیت ها آسان و سریع خواهند بود

6- می توانند به حافظه، دوربین و سایر امکانات موبایل دسترسی داشته باشند.

7- قابلیت کار آفلاین دارند

محدودیت های اپلیکیشن هایبرید

1- نسبت به اپ نیتیو، واکنش گرایی کمتری دارند

2- تجربه کاربری معمولا نادیده گرفته می شود

3- به یک پلتفرم سوم شخص وابسته هستند

جهت ارائه مشاوره و سفارش طراحی اپلیکیشن موبایل در اصفهان با ما مشاوران ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست