اگر به دنیای برنامهنویسیموبایل علاقه دارید، احتمالاً نام Flutter را شنیدهاید. در سال ۲۰۱۷ ، گوگل چارچوب جدید خود، Flutter را معرفی کرد. اگرچه کوتاهمدت بود، اما بهسرعت در بین برنامهنویسان محبوبیت یافت. برای اینکه بدانید فلاتر (Flutter) چیست؟ این مقاله را بخوانید.
نکته موردتوجه این است که فقط با یکبار نوشتن کد میتوانید خروجی اصلی Android و iOS را دریافت کنید. درحالیکه اگر میخواهید یک برنامه جداگانه برای Android و iOS ایجاد کنید، باید دو زبان مختلف را یاد بگیرید، و این بهصرفه زمان و هزینه نخواهد بود.
در پاسخ به اینکه فلاتر (Flutter) چیست؟ باید گفتFlutter شامل دو بخش مهم است:
SDK (کیت توسعه نرم افزار): مجموعه ای از ابزارها که به شما در توسعه برنامه های کاربردی کمک می کند. این شامل ابزارهایی برای ترجمه کد شما به کد دستگاه اصلی (کد برای iOS و Android) است.
چارچوب (کتابخانه UI بر اساس عناصر UI): مجموعه ای از عناصر UI قابل استفاده مجدد (دکمه ها ، ورودی های متن ، لغزنده ها و غیره) که می توانید آنها را بر اساس نیازهای خود سفارشی کنید.
خصوصیات فلاتر:
1- سرعت بالا در بازدهی اپلیکیشن:
در Flutter ، میتوانید تغییراتی را که در کد خود ایجاد میکنید در کمتر از یک ثانیه مشاهده کنید. به این معنی که دیگر نیازی به راهاندازی مجدد برنامه برای ایجاد یک تغییر کوچک ندارید. این ویژگی در فلاتر Hot Reloading نامیده میشود.
2- یادگیری و استفاده از فلاتر آسان است:
Flutter یک چارچوب جدید است. و ایجاد برنامههای تلفن همراه باان بسیار آسانتر از سایر چارچوبهای توسعه نرمافزار مانند Java ، Swift و React Native است. میتوان گفت بسیاری از توسعه دهندگان نرمافزار قبل از Flutter علاقه چندانی به توسعه برنامههای تلفن همراه نداشتند. و تنها پس از ورود Flutterبه حوزه توسعه موبایل در ، حجم کدنویسی بسیار کاهش مییابد.
3-عملکرد بالا در فلاتر:
Flutter نیازی به جاوا اسکریپت ندارد و سرعت آن بسیار بیشتر است.استفاده از فلاتر با ابزارکهای سفارشی مشکلات سازگاری را کاهش میدهد. با Flutter ، توسعه دهندگان مشکلات کمتری با نسخههای مختلف سیستمعامل خواهند داشت. و زمان آزمایش برنامه در نسخههای قدیمی را کم میکند همچنین میتوان گفت برنامههای توسعهیافته با Flutter با نسخههای بعدی سیستمعامل سازگار خواهند بود.
4-استفاده از دارت بهعنوان زبان برنامهنویسی:
ارتباط Dartبا فلاتر (Flutter) چیست؟Dart یک زبان برنامهنویسی شیءگرا است که برای نوشتن کد برنامه تلفن همراه برای Flutter استفاده میشود و به کارایی و اثربخشی جریان توسعه برنامه کمک میکند. این یک زبان آرام است و همچنین از بخشهای زیادی از CSS استفاده میکند. دارت برای جمعآوری زبالههای نسل استفاده میشود که به ایجاد قاب برای چیزهای کوتاهمدت کمک میکند. همچنین به تخصیص اشیاء با یک مکاننما برای جلوگیری از هرگونه رابط کاربری و مشکل شاتر کمک میکند.Flutter بر اساس زبان برنامهنویسی دارت است و به برنامهنویسان کمک می کند تا برنامه هایی را برای Android و iOS به یک زبان (دارت) ایجاد کنند.
5-ابزارهای برش قابل تنظیمدر فلاتر:
Flutter با مجموعهای غنی و قابل تنظیم از عناصر UI برای Android ، IOS و Material Design ساخته شده است. همکاری بین Flutter و Material Design گوگل منجر به یک رابط کاربری قدرتمند و ایجاد آسان شده است. این به ایجاد یک برنامه نرم، صاف و صیقلی که در دسترس است با یک برنامه بومی کمک میکند.
6-سازگاری بالای فلاتر:
مزیت دیگر Flutter این است که دارای عناصر رابط کاربری خاص خود است که منجر به مشکلات سازگاری کمتری میشود. توسعه دهندگان مشکلات کمتری با سیستمعاملهای مختلف خواهند دید و ممکن است زمان کمتری را برای آزمایش نرمافزار در نسخه قدیمی سیستمعامل صرف کنند. همچنین میتوانید مطمئن باشید که برنامه شما بر روی نسخههای جدیدتر سیستمعامل کار میکند.
نکته: با انتشار نسخه جدید Android یا iOS ، ابزارهای فلاتر نیز باید بهروز شوند (زیرا فلاتر از ابزارهای اصلی پلتفرم استفاده نمیکند). شاید برای شما سؤال باشد که چقدر طول میکشد تا Flutter عناصر UI خود را بهروز کند.
ازآنجاییکه گوگل یک کاربر داخلی بزرگ از Flutter است، گروه مجهز Flutter بسیار مشتاق هستند که ویجتها را بهروز کرده و تا آنجا که ممکن است به سیستمعامل نزدیک باشند. ویجتهای Flutter نیز قابل تنظیم هستند و هرکسی میتواند آنها را بهروز کند، حتی میتوانید از ویجتهای جدید در نسخههای قدیمی سیستمعامل استفاده کنید.
آینده فلاتر به چ شکلی میباشد؟
در پاسخ به اینکه فلاتر (Flutter) چیست؟ باید گفت افزایش استفاده از چارچوب Flutter نشان میدهد که توسعه دهندگان بیشتری به سمت Flutter حرکت میکنند. تلاشهای جامعه Flutter برای بهبود و رفع نواقص آن باعث شده است که Flutter ازاینپس با چارچوبهای دیگر رقابت کند. بیش از دو میلیون توسعهدهنده ازFlurtterدر دو سال گذشته از زمان راهاندازی آن استفاده کردهاند. و این تعداد پیوسته در حال افزایش است. تقریباً هر ماه، نیممیلیون توسعهدهنده از آن استفاده میکنند.
با Flutter ، پروژههای بزرگ را میتوان بهراحتی انجام داد. در بیشتر منابع، Flutter بهعنوان یکی از بهترین فناوریهای توسعه برنامههای کاربردی تلفن همراه ارائه شده است و حتی در برخی از مقالات، بهعنوان آینده توسعه برنامههای تلفن همراه شناخته شده است. بااینحال، مالکیت آن هنوز از دسترس افراد معمولی خارج است. یکی از دلایل آینده روشن Flutter را میتوان در حضور گوگل بهعنوان پشتیبانی قوی یافت.
اگر توسعهدهنده به دنبال رهایی از محدودیتها و استانداردهای اجزای UI Android و iOS است و به بسیاری از ویژگیهای SDK بومی احتیاج ندارد، Flutter انتخاب خوبی است. زیرا Flutter یک چارچوب عالی برای توسعه برنامههای سریع و زیبا ارائه میدهد. بااینحال، اگر در نظر دارید یک برنامه تلفن همراه با ظاهر معمولیتر که از ویژگیهای بومی بیشتری استفاده میکند یا نیاز به ادغام اختصاصی شخص ثالث دارد، ممکن است ایده خوبی باشد که قبل از توسعه اولین برنامه Flutter خود کارهای بیشتری انجام دهید.
کاندیدای مناسب فلاتر چه کسانی هستند؟
اگر میخواهید یک برنامه کاربردی سریع با ظاهری زیبا تولید کنید، قطعاً Flutter بهترین انتخاب برای شما خواهد بود، زیرا علاوه بر توسعه سریع برنامه، هزینهها را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد، زیرا نیازی به پروژه در دو حالت مختلف نیست زبانها، یکی برای اندروید و دیگری برای iOS است که زمان و هزینه را کاهش میدهد.
منابع یادگیریفلاتر:
بهترین مکان برای شروع استفاده از Flutter در صفحه رسمی آن است. توصیه میشود برای خواندن جزئیات هر بخش، وقت گذاشته شود تا پایه و اساس توسعه برنامههای آینده ایجاد شود.
جمعبندی:
در این مطلب دانستیم فلاتر (Flutter) چیست؟و چه خصوصیاتی دارد؟ یکی از جدیدترین فناوریهای تلفن همراه در بازار در حال حاضر است. برای شرکتهایی که به دنبال ایجاد برنامه در iOS و Android هستند، Flutter یک گزینه عالی است. اگر به دنبال برنامههایی با رابط کاربری شگفتانگیز و عملکرد بالا هستید – Flutter نیز بهترین انتخاب است.برای اشنایی بیشتر با فلاتر ویدیو زیر را ببینید.
نوشتههای تازه
دستهها
- امنیت سایت
- ایندکس مطالب سایت در گوگل
- بایدها و نباید های طراحی سایت
- بک لینک
- بک لینک با کیفیت
- بهینه سازی وب سایت
- دنیای طراحی سایت
- دنیای کامپیوتر
- راهکارهای افزایش فروش
- ریدایرکت
- زبان برنامه نویسی کودکان
- زبان های برنامه نویسی
- سئو وب سایت
- صفحه ساز وردپرس
- طراحی اپلیکیشن
- طراحی سایت
- کد ریدایرکت 301
- کد ریدایرکت 404
- لزوم طراحی سایت
- محتوا گذاری
- معرفی وب سایت به گوگل
- وردپرس